Wednesday
2018-11-21
7:50 AM
 
Paul Wesley eestikeelne fännileht
 
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
Menüü
Meie fännilehed
TekstTekst
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2011 » November » 12 » CW läheb Videviku fännidele järgi
1:07 PM
CW läheb Videviku fännidele järgi
CW on teinud promovideo "Vampiiripäevikutest" ja "Salajasest Ringist", mis paisatakse Videviku fännidele ette 18 November reklaamina kinos, täpselt ennem Koidukuma filmi.  50% üleriigilistest kinodest näevad seda promo.


Kuigi mõned Vampiiripäevikute fännid vaatavad üleolevalt sädelevaid Videviku vampiire. siis on tegelikult Videviku saagal  tohutu fännipõhi all. CW tahab näidata, et ka nende sarjas on üleloomulikud olendid (vampiirid, libahundid, nõiad) 

Vaata promo siitViews: 244 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Stefan Salvatore
I’m one hundred and sixty two years old and I’m going to a homecoming dance. I need better ties.
Pauli Twitter
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Arhiiv
Kalender
«  November 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Copyright MyCorp © 2018
Create a free website with uCoz