Wednesday
2018-11-21
6:31 AM
 
Paul Wesley eestikeelne fännileht
 
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
Menüü
Meie fännilehed
TekstTekst
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2011 » June » 28 » Glamour Seksikam mees 2011
9:15 PM
Glamour Seksikam mees 2011
Paul Wesley on esindatud Glamouri seksikamate meeste listis. Eelmisel aastal sai seksikama mehe tiitli sädelevat vampiiri mängiv Robert Pattinsonn. Seekord hääletame Pauli seksikamaks meheks 2011. Hääletada saad SIIN Paul Wesley
Vanus? 28
Vaba? "The Vampire Diaries" staar olevat selle aasta alguses abiellunud oma tüdruksõbra Torrey DeVittoga.
Kus näeme järgmisena?  Paul astub üles filmis "The Baytown" ning tema kaas-staarideks on Eva Longoria ja Billi Bob Thornton


Views: 364 | Added by: somerhalder | Tags: Glamour | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0 Spam
1 Somi  
If my problem was a Death Star, this article is a phootn torpedo.

Name *:
Email *:
Code *:
Stefan Salvatore
I’m one hundred and sixty two years old and I’m going to a homecoming dance. I need better ties.
Pauli Twitter
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Arhiiv
Kalender
«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Copyright MyCorp © 2018
Create a free website with uCoz