Wednesday
2018-10-17
10:53 AM
 
Paul Wesley eestikeelne fännileht
 
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
Menüü
Meie fännilehed
TekstTekst
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2011 » December » 18 » Jõulud
7:17 PM
Jõulud
Paul Wesley, Torrey DeVitto Vampiiripäevikute staar Paul Wesley ja tema naine Torrey DeVitto tähistavad jõule esimest korda abiellupaarina. Nagu jõuluajal on kohane, siis tehtakse üksteisele ka jõulukingitus. Torrey kaebleb, et Paul on üks maailma keerulisem inimene kellele kinki osta. "See ei ole tõsi" ütleb Wesley "kingi mulle lihtsalt mõni elektrooniline asi." Torrey tuletab Paulile meelde, et tal on kõik vajaminevad elektroonilised asjad olemas, Paul naerab ja ütleb: "Kingi mulle siis sel juhul uuendatud versioon" Mis puudutab kingi tegemist Torrey´le, ütleb naine: "Ehted, neile on alati turvaline panustada"
Views: 227 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Stefan Salvatore
I’m one hundred and sixty two years old and I’m going to a homecoming dance. I need better ties.
Pauli Twitter
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Arhiiv
Kalender
«  December 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Copyright MyCorp © 2018
Create a free website with uCoz