Friday
2018-02-23
1:34 PM
 
Paul Wesley eestikeelne fännileht
 
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
Menüü
Meie fännilehed
TekstTekst
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2012 » January » 12 » People Choice 2012
10:39 PM
People Choice 2012
Vampiiripäevikute sari  kahjuks auhinda ei saand, puhta töö tegi Supernational. Õnneks sai Nina Dobrev endale auhinna kategoorias Tv lemmikdraama naisnäitleja, vägev oli see, et ta ei olnud otseselt kanditeeritud sellese kategooriasse vaid fännid tegid vägeva töö lisades tema nime.

Gaalal andsid Ian ja Paul üle auhinna kategoorias Lemmik komöödiafilmPildid peale klõsu

Click to view full size image Click to view full size image

Click to view full size image
Click to view full size image 

Click to view full size image

 Click to view full size image Click to view full size image
Views: 206 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1  
Stands back from the keyboard in amazeemnt! Thanks!

Name *:
Email *:
Code *:
Stefan Salvatore
I’m one hundred and sixty two years old and I’m going to a homecoming dance. I need better ties.
Pauli Twitter
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Arhiiv
Kalender
«  January 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Copyright MyCorp © 2018
Create a free website with uCoz