Wednesday
2018-11-21
7:39 AM
 
Paul Wesley eestikeelne fännileht
 
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
Menüü
Meie fännilehed
TekstTekst
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2011 » September » 23 » Pilt lapsena
7:26 AM
Pilt lapsena
Kui Paul külastas Jimmy Fallono jutusaadet näidati temast pilti, mille vanemad olid teinud, et see aitaks teda modellikarjöörile. Paul naljatas, et kui see pilt oli viidud agentuuridesse, ei helistanud neile endam keegi,

Views: 540 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Stefan Salvatore
I’m one hundred and sixty two years old and I’m going to a homecoming dance. I need better ties.
Pauli Twitter
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Arhiiv
Kalender
«  September 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Copyright MyCorp © 2018
Create a free website with uCoz