Wednesday
2018-10-17
10:26 AM
 
Paul Wesley eestikeelne fännileht
 
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
Menüü
Meie fännilehed
TekstTekst
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2011 » August » 7 » Teen Choice´il toimuv kohe lehel
9:44 PM
Teen Choice´il toimuv kohe lehel
Kristen Stewart Eesti on teinud üldiselt igast üritusest LIVE ettekande, lisades infot kohe lehele üles. Kuna mulle on see alati meeldind, siis üritan sel Teen Choicil midagi säärast teha, Paul Wesley,  Robert Pattinson ja Ian Somerhalder lehell, sest see pakub väikest väljakutset, otsida kiiresti pilte/videosid ning lisada võidetud kategooriaid.

NB! Väga palju ei luba, kuna ma ei kujuta ette milline on LIVE ajal interentiühendus aga loodan parimat.

Views: 221 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Stefan Salvatore
I’m one hundred and sixty two years old and I’m going to a homecoming dance. I need better ties.
Pauli Twitter
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Arhiiv
Kalender
«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Copyright MyCorp © 2018
Create a free website with uCoz