Friday
2018-02-23
1:30 PM
 
Paul Wesley eestikeelne fännileht
 
Welcome Guest | RSSMain | Registration | Login
Menüü
Meie fännilehed
TekstTekst
Sildipilv
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2011 » October » 18 » Vampiiripäevikud nomineeritud People Choice´ile
8:17 PM
Vampiiripäevikud nomineeritud People Choice´ile

Tulekul on 2012dnal aastal People Choice kus Vampiiripäevikud on nomineeritud kolmele põhikategooriale. 

Lemmik TV draama
Lemmik TV näitleja (Ian Somerhalder)
Lemmik Sci-Fi/fantaasia TV show

Kuigi Pauli pole otseselt kuskil listis, siis alati on võimalik ise panna ta sobivasse kategooriasse

Hääleta SIIN 
Views: 198 | Added by: somerhalder | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Stefan Salvatore
I’m one hundred and sixty two years old and I’m going to a homecoming dance. I need better ties.
Pauli Twitter
Otsi
Eesti Sõbrad
.............................................. Taylor Lautner .............................................. VidevikuMeedia .............................................. Vampire Diaries .............................................. Nikki Reed .............................................. Kristen Stewart .............................................. Xavier Samuel .............................................. Nina Dobrev .............................................. 90210 .............................................. Ashley Greene .............................................. Kõmutüdruk .............................................. Miley Cyrus .............................................. Pretty little liars .............................................. Demi Lovato .............................................. Selena Gomez .............................................. Hellcats ............................................. Teen Wolf ............................................ Näljamängud ............................................ Emma Roberts ............................................ Bella Thorne ........................................... The Secret Circle ........................................... Jansen-Jared ........................................... Minka Kelly
Arhiiv
Kalender
«  October 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Copyright MyCorp © 2018
Create a free website with uCoz